Vacatures

Bekijk en zoek nieuwe vacatures

salesprofessional
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden.

Klantadviseur Binnendienst (ZZP)   Als Klantadviseur binnendienst bij Beyond Leads bel jij particuliere en zakelijke leads voor verschillende energieleveranciers en telecomproviders. Je doel is h...

Lees meer

salesprofessional
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden.

Als Klantadviseur binnendienst bij Beyond Leads bel jij particuliere en zakelijke leads voor verschillende energieleveranciers en telecomproviders. Je doel is het aanbieden en verkopen van de meest aa...

Lees meer

Kom ook werken bij Beyond Leads

Dit is wat we jou te bieden hebben. Een uitstekende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke commissies voor zowel loondienst als zelfstandigen.

Maar waarom Beyond Leads?

We kunnen hier wel een rijtje opsommen met lege woorden, maar Beyond Leads is er voor jou. Als veilige werkplek met collega’s die aanvoelen als een goede vriendengroep. De stip op de horizon bepaal jij, de mogelijkheden zijn namelijk oneindig zolang jij maar wilt.

Hoe start je bij Beyond Leads?

 • Stap 1. Aanmelding

  Nadat jij je hebt aangemeld nemen we contact met je op en bespreken we je wensen en doelen. We plannen een kennismakingsafspraak met je in. Dit kan zowel op kantoor als online.

 • Stap 2. Kennismaking

  Je komt langs bij ons op kantoor en onder het genot van een lekker bakje koffie vertellen we je precies wat het werk inhoudt en over welke eigenschappen je (behalve saleservaring) dient te beschikken.

 • Stap 3. Training

  Je wordt ingepland voor een uitgebreide training waarbij je de komende (0-4) weken veel leert over sales. Zo leer je bijvoorbeeld dat verkopen veel meer is dan alleen een vlotte babbel, je wordt getrained op het gebied van klantidentificatie, productkennis en verkooptechnieken.

 • Stap 4. Starten!

  Nadat jij tijdens je training bent klaargestoomd om te verkopen kun je nu zelfstandig aan de slag en bepaal jij je eigen dagelijkse inkomsten!

Heb je nog vragen of wil je morgen direct aan de slag? Neem direct contact of stuur ons een mail en laat je gegevens achter