Onze diensten

Lead generation for new generation business

Partnerschap

Wij bieden partnerschap aan (sales) bedrijven die meer omzet willen genereren middels telemarketing. Wij zijn de brug tussen A label energiemaatschappijen, telecombedrijven, zonnepanelenleveranciers en salesbedrijven. Wij bieden een all-in pakket aan om met een klein kapitaal al grote stappen te kunnen maken binnen sales. Zo bieden wij volledige ondersteuning in het opzetten van een salesplatform, van de benodigde softwaresystemen (Salesdock en Steam) , ontlasten middels klantenservice tot klachtafhandeling. Door partner te worden met Beyond Leads kies je voor een duurzame relatie die tot een succesvolle samenwerking leidt op de lange termijn, je veel extra omzet zal opleveren en samenwerking biedt met de grootste nutsleveranciers en A merk energieleveranciers en diverse andere campagnes.

De voordelen van een all-in concept:

  • Snel starten
  • Hoge kwaliteit leads
  • Volledige ondersteuning
  • Training van onze ervaren coaches
  • Eerlijke vergoedingen en snelle uitbetalingen
  • Klantenservice ondersteuning en klachtafhandeling
     

Salestrainingen:

Wij bieden salestrainingen op maat aan, onze trainers zijn ervaren vakmensen en zien snel waar de potentie tot ontwikkeling ligt. Van stemgebruik tot het herkennen van koopsignalen, van productkennis tot aftersale. Ook voegen wij professionele trainingsmodules toe die sterk bijdragen aan het verbeteren van de resultaten van verkopers.  Wij boeken snel resultaat en kunnen op korte termijn schakelen, ook voor langere duur. Op onze vestiging in Deventer kunnen we ook groepstrainingen organiseren.

Management advies

Heb je of run je een salesbedrijf in de energiebranche en heb je advies of ondersteuning nodig op management niveau? Wij hebben ervaren consultants waar de passie voor het vak groot is en dolgraag willen ondersteunen in het op het rails krijgen van je bedrijf of onderneming. Met leden die ruim 15 jaar lang ervaring hebben in het aansturen en organiseren van teams kunnen we hierin alle ondersteuning bieden. Dit kan variëren van zakelijk advies voor campagnes, netwerken, salesteams creëren/organiseren/aansturen, compliance, marketing, training, leadmanagement, financial management en nog veel meer. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij delen graag onze eigen ervaringen.

Offerte aanvragen

Wij doen niet aan offertes, laat een lead achter en wij volgen die op