Over Beyond Leads

Als het om kwaliteit gaat

Kwaliteit maar bovenal de kwalificatie van leads is doorslaggevend voor onze klanten.

Het verkrijgen van leads is 1 ding maar ze in je systemen te integreren en je callcentersoftware optimaal en efficiënt het werk laten doen is iets anders. Het aanleveren van gekwalificeerde leads en de beste leadmanagement is waar wij in uitblinken. Wij weten een gemiddelde netto conversie van 5%te behalen, binnen de branche is dat enorm hoog!  Dagelijks worden vers geworven leads in onze systemen ingeladen, leads met een KVK inschrijving worden tijdens een vergelijking geïdentificeerd en rechtstreeks gelinkt aan zakelijke proposities zodat onze klanten het best mogelijke aanbod krijgen, efficiency en worldclass datamanagement zijn cruciale factoren binnen de branche en dat weten wij als geen ander! Wij ondersteunen de toekomstperspectief binnen de telemarketing branche en respecteren de wetgevingen hierin. Al onze data worden volledig OPT-IN geworven.

Business to Customer

Wij als Beyond Leads hebben de missie om een hoge kwaliteit aan service te bieden aan onze klanten om een langdurig en vertrouwde relatie aan te gaan. Wij voelen de noodzaak om onze klanten de beste aanbod op maat aan te bieden zodat ze daadwerkelijk besparen op hun vaste lasten en tevreden zijn over de service. Wij streven ernaar om deze branche op lange termijn te kunnen voeden met onze inzet en willen bekend staan als de meest betrouwbare maar exclusieve merk in dienstverlening binnen de branche. Wij verkopen zelf geen producten of diensten die we zelf ook niet zouden kopen.

Business to Business

Voor onze partners hebben wij als missie om samenwerkingen aangenaam, exclusief maar vooral betrouwbaar te maken. Wij streven naar een groei op zowel financiële vlak als in het ondernemen, we weten hoe moeilijk het is om de juiste netwerken te vinden en eerlijke partnerschappen te kunnen realiseren waar betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Ons team van ervaren en deskundige consultants, trainers, recruiters, teamcoaches, compliance officers en partnermanagers delen hun expertise graag met onze partners en kunnen de juiste ondersteuning op maat en op locatie aanbieden. Wij halen voldoening uit het zien groeien van een partner en wij voegen waarde toe!
Ons insteek is om de dienstverlening te bieden waar onze klanten meer dan tevreden over zijn. Wij zijn van mening dat ieder bedrijf moet focussen op het stuk waar ze goed in zijn, daarom brengen onze klanten hun salesactiviteiten bij ons onder zodat zij kunnen focussen op het laten groeien van hun bedrijf.

Stap ook in de wereld van Beyond Leads. Wij gaan graag ook voor uw organisatie aan de slag om uw sales activiteiten te verbreden.